Petronela, dată de gol, chiar de Armando! Unde a fugit cea mai controversată concurentă, imediat după finala Mireasa

Gafă sau intenționat? Armando a dat-o de gol pe Petronela, cea care le-a fost alături la nuntă!

Petronela, dată de gol, chiar de Armando! Unde a fugit cea mai controversată concurentă, imadiat după finala Mireasa

Nu a câștigat niciun premiu în finală, însă Petronela va rămâne una dintre cele mai memorabile apariții din istoria emisiunii Mireasa.

Emoţiile şi-au spus cuvântul ieri în platoul Mireasa! După patru luni de competiţie acerbă şi de trăiri intense, îndrăgitul reality show matrimonial a ajuns la final!

Sâmbătă, 11 iulie, Andra şi Armando au fost desemnaţi de către public drept câştigătorii acestui sezon şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Andra şi Armando au avut parte de cele mai intense trăiri în casa Mireasa. După multe momente intrigante şi o dragoste pe care chiar ei au catalogat-o „cu năbădăi”, cei doi au primit darul cel mai de preţ pe care îl aşteptau: binecuvântarea părinţilor.

După marea finală, fericitul cuplu a plecat direct la Călărași, acasă la părinții lui Armando. S-a lăsat cu mâncare, voie bună și multă, multă fericire! Andra și Armando au vrut să îi invite pe susținătorii lor să le fie alături, așa că au făcut un Live, pe Instagram.

Veseli, așa cum le stă bine unor proaspăt căsătoriți, concurenții au răspuns tuturor întrebărilor pe care le-au primit de la fani.

A fost momentul în care Armando a dezvăluit planurile Petronelei, după participarea la Mireasa. Soțul Andrei a explicat că cea mai controversată concurență din casă nu a venit sărbătorească alături de ei, alegând să meargă acasă, să își revadă familia.

Doar că Petronela nu are de gând să lase o casă pentru alta! Armando ar fi aflat că Petro are deja plănuită o vacanță la mare.

Caravana Mireasa, tur de foță prin țară

Încă de la începutul săptămânii, caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Ultimele știri