Antena Căutare

Tensiuni după o zi frumoasă! Ale, dorințe sub formă de lacrimi? Ionuț, predicții financiare: "Ea câștigă 2.000 de euro și eu 2.000 de lei"

Tensiuni în casa "Mireasa"! Hainele pentru petrecere au fost un alt motiv de ceartă pentru Ale și Ionuț. Este presiunea competiției ținută sub control?

Momentul cererii în căsătorie a fost unul extrem de emoționant, cei doi și-au spus cele mai frumoase cuvinte de iubire prin cântec. Și-au jurat iubire și au mulțumit pentru faptul că s-au întâlnit. Vocile lor s-au împreunat, Ale a cântat, Ionuț a rostit și dragostea li s-a împlinit!

La sfârșitul zilei toți conurenții au avut parte de o super petrecere, unde au sărbătorit unirea destinelor din casa Mireasa.

Însă, pentru Ale și Ionuț, petrcerea a început mai târziu, deoarece hainele pentru party au fost un alt motiv de ceartă. Pentru câteva momente cei doi concurenți s-au evitat și nu și-au spus nici măcar un cuvânt.

Cum Ionuț simte din ce în ce mai mult presiunea competiției, acesta a început să se gândească la partea financiară după ce va pleca acasă împreună cu Ale.

"Nu mai am chef de absolut nimic... Ce fac aici, cum fac? Să văd dacă îmi găsesc un job aici. Nu poți să muncești pe 2.000 de lei. Ea câștigă 2.000 de euro și eu 2.000 de lei, ca bărbat...", a mărturisit Ionuț.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Reproșuri la adresa exprimării! Armando și Andra, nemulțumirile unei defilări emoționale: "Aș fi putut să spun mai ... Lacrimi și emoții în casa "Mireasa"! Concurenții s-au întrecut în cuvinte frumoase! | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x