Război în casa "Mireasa"! Un cuplu ce părea stabil de ochii lumii? Ina și Ciprian, tensiuni fără margini: "Nu vreau să îți fac rău"

Ina și Ciprian, în imposibilitatea de a se regăsi! Scandal monstru între cei doi concurenți.

Băieții au avut parte de o surpriză cam ispititoare. Gelozia a pus stăpânire pe casa "Mireasa." Ina a făcut un scandal monstru.

Gelozie, un temperament vulcanic și presiune, ingredientele favorite ale unei inimi rănite cu efectele de rigoare. Ina și-a ieșit din minți din cauza geloziei.

Reality show-ul matrimonial "Mireasa" ajunge la final. Când este ultima ediție din sezon?

Nervozitatea nu miroase a bine. Ina și Ciprian au trecut prin momente dificile.

Tânara și-a iesit din minți și a răbufnit. Cu doar câteva zile înainte de marea finală, Ina a ales să pună în pericol tot parcursul ei în competiție, alături de Ciprian.

După ce s-au certat aproape toată ziua, în momentul în care au avut o mică petrecere în casa Mireasa, Ina a vrut să-l ia la dans pe Ciprian, numai că acesta nu a vrut.

"Te rog! Nu vreau să îți fac rău. Doar te rog! Indiferent de orice consecință îmi doresc să fac mereu ceea ce simt și ceea ce vreau. Nu vreau să fie nașpa. Nu vreau să mă trag sau chestii de genul. Nu mă simt delo confortabil și e mai ok așa. Pentru că sunt supărat pe faza de aseară și gata, aia e!", a spus Ciprian.

O nuntă anulată? Ina, gelozia e o emoție care arată slăbiciune! Ciprian, surprins în fapt: "Nu îți este rușine?! Nu mă respecți!"

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ultimele știri