Antena Căutare

Una dintre fostele concurente de la Mireasa a publicat un mesaj îngrijorător pe internet: ”Când ai căzut la pământ...”

Alina, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8, a postat un mesaj îngrijorător în mediul online. Aceasta a publicat imagini dintr-un spital.

Galerie
Alina, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8, a postat un mesaj îngrijorător în mediul online. Aceasta a publicat imagini dintr-un spital. | Antena 1

Alina Butuc a dat de înțeles că nu este bine, iar ulterior a șters mesajul de pe conturile sale de socializare.

Una dintre fostele concurente de la Mireasa a ajuns pe patul de spital. Spune că suferă de depresie

”Când ai căzut la pământ, totul a devenit întuneric, ai intrat în depresie. Te rogi doar la un miracol pentru că viața ta este numai de atacuri de panică, gânduri negative, dar încerci să lupți pentru că viața este o luptă”, a scris Alina pe contul său de Tiktok.

În imagine apare o femeie îmbrăcată în roz, care e pe patul de spital, cu o branulă în mână. Nu este sigur dacă este vorba despre Alina, cert e că mesajul ei este un semnal de alarmă.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, a șters postarea, căci aceasta nu se mai regăsește pe conturile sale. De asemenea, de pe profilul său au dispărut imaginile cu partenerul său, semn că fosta concurentă este din nou singură.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Gestul lui Cristian de ziua Laurei. Ce a făcut tânărul pentru fosta iubită

Nu este prima dată când ea postează ceva asemănător, ba chiar în casa Mireasa a avut mai multe momente în care a clacat. De asemenea, Alina plângea mult în competiția matrimonială de la Antena 1.

”E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, privind așa ca un spectator...”, sunt cuvintele spuse de către Andreea Marin în cadrul unei emisiuni.

Cine e Alina de la Mireasa sezonul 8

Alina e din Galați, are 31 de ani și e technician de unghii. Se consideră o persoană sensibilă, harnică și veselă. Face parte dintr-o familie numeroasă cu 6 surori și un frate.

„Moartea mamei mele a fost cel mai greu moment al vieții mele. Tatăl meu, când s-a dus la muncă i-a căzut ceva în cap și și-a pierdut memora. Are Alzheimer și de 20 și ceva de ani îl ajutăm noi. Mama mea a murit din cauza stresului. Pe mine m-a luat mătușa mea să mă crească. Relația cu mătușa mea a fost rece”, a povestit Alina.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Antonia s-a filmat pe patul de spital după despărțirea de Cristian. Ce a anunțat

Tânăra avea 10 ani când și-a pierdut mama, însă greutățile i-au adus putere și în prezent frații sunt foarte uniți.

Fata a apelat la chirurgia estetică pentru a-și modifica nasul, după ce a fost jignită de cei din jur: „Acum mă consider frumoasă”, a spus concurenta Alina din sezonul 8 Mireasa.

Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. A sunat AdrenaLinia în casa fetelor, iar Daiana a luat o decizie neașteptată. Ce... Denisa a născut! Fosta concurentă de la Mireasa a devenit mămică. Cum s-a filmat cu soțul după naștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x