Antena Căutare

Yana de la Mireasa, în lenjerie intimă în brațele iubitului ei. Cum s-au fotografiat îndrăgostiții în inimitatea dormitorului

Cum s-a fotografiat Yana, fosta concurentă Mireasa sezonul 5 în brațele iubitului său. Imaginea incendiară din intimitatea dormitorului pe care a publicat-o pe internet.

Galerie
Yana de la Mireasa, în lenjerie intimă în brațele iubitului ei. Cum s-au fotografiat îndrăgostiții în inimitatea dormitorului | Antena 1 & Instagram

Yana, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 5 a apărut într-o ipostază indendiară pe rețelele sociale. Tânăra s-a fotografiat în brațele iubitului ei, în intimitatea dormitorului. Iată cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți.

Cum s-a fotografiat Yana, fosta concurentă Mireasa sezonul 5 în brațele iubitului său

După o perioadă îndelungată în care Yana nu s-a afișat cu niciun bărbat, la finalul lunii mai, fosta concurentă Mireasa sezonul 5 a apărut alături de Stefano, un bărbat misterios plin de tatuaje. Deși nu a mai oferit detalii cu privirile la viața ei sentimentală, fanii și-au dat seama imediat că tânărul este noul ei iubit.

Citește și: Yana, fosta concurentă de la Mireasa, a fost la castingul pentru ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce a mărturisit

Articolul continuă după reclamă

De-a lungul timpului, fata a mai publicat imagini de cuplu în care apare cu iubitul ei, însă cea mai recentă fotografie cu ei îi surprinde într-o ipostază fierbinte.

Îmbrăcată doar în lenjerie intimă din dantelă neagră, Yana de la Mireasa, sezonul 5 s-a fotografiat în oglindă, în brațele partenerului. În timp ce o îmbrățiează, acesta nu s-a abținut să să-și atingă tandru iubita.

Cum a răspuns Yana speculațiilor că ar fi însărcinată

La începutul acestei veri, Yana a postat în mediul online o imagine care i-a pus pe jar pe urmăritorii ei. Fosta concurentă de la Mireasa, sezon 5 s-a fotografiat într-o rochie verde mulată care lăsa la vedere o burtică ce părea a fi de gravidă. Speculațiile că ar fi însărcinată au apărut imediat și mulți au felicitat-o pentru presupusa sarcină.

Ulterior, frumoasa tânără a revenit în mediul online cu și mai multe explicații. Într-o nouă postare pe Insta Story, Yana a spus adevărul despre presupusa „burtică de gravidă”.

Chiar dacă la prima vedere părea că ea anunță subtil că ar fi însărcinată, fosta concurentă Mireasa a ținut să infirme vestea.

Citește și: Mireasa sezon 5. Andrei Cica, apariție rară pe internet. Cât de mult s-a schimbat fostul iubit al frumoasei Yana

Tânăra a spus cât de poate de clar că nu este gravidă și totul a fost doar o glumă. Cu toate acestea, ea a ținut să le mulțumească internauților pentru urările pe care i le-au făcut crezând că așteaptă un bebeluș.

„Nu mă așteptam că o să luați în serios glumița mea. Nu sunt însărcinată. Când o să se întâmple minunea asta, o să vă anunț mult mai frumos. Mulțumesc la toată lumea care m-a felicitat. Asta a contat mult pentru mine. Am văzut că sunt persoane care sunt în stare să se bucure pentru evenimentele din viața mea”, a scris Yana de la Mireasa, sezon 5 pe contul ei de Instagram.

Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Alexia nu ar vrea ca Mihai să îi verifice telefonul. Care este motivul: „Am poze... Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Fetele au găsit din nou lenjerie intimă uitată în baie. A cui era, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x