Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Salată din năut"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza,ne propune rețeta Salată de năut, foarte gustoasă și hrănitoare, cu o combinație perfectă de ingrediente proaspete și conservate.

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza,ne propune rețeta Salată de năut, foarte gustoasă și hrănitoare, cu o combinație perfectă de ingrediente proaspete și conservate.

Ingrediente pentru rețeta Salată de năut

  • 250 g năut fiert
  • 200 g sparanghel murat
  • 4-5 castraveciori murați
  • 300 g file de ton în suc propriu
  • 200 g roșii cherry
  • 100 g măsline negre
  • 150 g baby spanac
  • 50 g mixt de alune
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • zeamă delămâie
  • zeamă de portocale
  • miere

Mod de preparare pentru rețeta Salată de năut

Se pregătește mai întâi dressingul, amestecând ulei de măsline cu zeamă de lămâie, sare și piper, dar și suc de portocală, miere, toate adăugate după gust. O parte din boabele de năut se strivesc cu furculița și se vor amesteca cu dressingul pregătit.

Restul de ingrediente, tocate cuburi, sau lăsate întregi, se amestecă într-o salatieră încăpătoare. Se adaugă dressingul peste ele, apoi se presară alunele măcinate grosier.

Poftă bună!

Video