Rețeta de aripioare boierești a lui Vlăduț. Cum să obții un preparat cu pui, bun de te lingi pe degete

Vlăduț ne inspiră în fiecare zi cu cele mai bune rețete care ne ajută să ne transformăm bucătăriile în adevărate ateliere culinare.

Rețeta de aripioare boierești a lui Vlăduț. Cum să obții un preparat bun de te lingi pe degete

antena 1

De această data, Vlăduț a venit cu o rețetă de aripioare boierești, bune de te lingi pe degete.

Pentru a pregăti un prânz sau cină delicioasă pentru tine și cei dragi trebuie să alegi întotdeauna ingrediente de cea mai bună calitate. Uneori, când simți că e nevoie de un plus de savoare, trebuie să apelezi la ajutorul lui Maggi. Astfel, sosul savuros va da un plus de savoare preparatelor tale.

Citește și: Cum să prepari un pilaf sârbesc, ca la mama acasă. Sosul care dă gust ascunde un secret

Rețeta de aripioare boierești a lui Vlăduț

În zilele în care ai chef de gătit, merită să încerci această rețetă sănătoasă cu pui. Rețeta cu aripioare de pui și legume cu siguranță va fi pe placul celor dragi. Și pentru că ai nevoie de un ajutor în bucătărie, te salveaza Maggi Marketplace – Bază pentru mâncăruri cu pui.

Această bază delicioasă și sănătoasă pentru mâncăruri poate fi folosită și la pilafuri, supe, ciorbe, tocănițe și multe alte preparate. Mâncărurile tale gătite vor avea un alt gust de acum, cu acest ajutor de nădejde în bucătărie.

Citește și: Cum să prepari o rețetă cu pui delicioasă, ca Vlăduț. Sosul care unește ingredientele „ca într-o îmbrățișare”

Puneți 3 linguri din acest sos savuros într-o carafă de 1 litru cu apă. Amestecați bine cu ajutorul unui tel. Astfel obțineți o supă minunată, baza excelentă pentru orice fel de mâncare gătită.

Aripioarele se fierb în această supă aproximativ 15 minute, după care se bagă la cuptor, pentru a se rumeni bine. Cartofii noi se fierb și ei, iar din ceapa verde, usturoiul verde și roșiile proaspete se face o garnitura excelentă pentru aripioarele delicioase.

Ultimele știri