Antena Căutare

Cum să prepari o rețetă cu pui delicioasă, ca Vlăduț. Sosul care unește ingredientele „ca într-o îmbrățișare”

Vlăduț a venit cu o nouă surpriză culinară la Super Neatza cu Răzvan și Dani și anume plăcinta cu pui și cartofi. Ingredientul fără de care bucătarul nu ar fi reușit să aducă în farfurie un gust de-a dreptul savuros a fost Baza pentru mâncăruri lichida cu pui de la Maggi.

Borcane de Bază pentru mâncăruri cu pui Galerie
Vlăduț a avut un aliat de nădejde în bucătărie, pentru prepararea unei plăcinte cu pui | Antena 1

Vlăduț a pregătit o rețetă de primăvară, delicioasă, cu piept de pui și cartofi, iar pentru un plus de gust și de aromă, bucătarul a avut un aliat de nădăjde. Plăcinta a căpătat mai multă savoare datorită produsului Maggi Marketplace – Bază pentru mâncăruri cu pui.

Vlăduț a explicat că Baza pentru mâncăruri cu pui îl ajută mult în bucătărie pentru că aceasta are rolul de a uni toate ingredientele: „Când creăm o rețetă, sau ne inspirăm de la alticneva de pe Internet, înotdeauna avem nevoie de ajutor. La fel și eu am nevoie de ajutor, pentru că vreau să dau gust preparatului meu. E vorba de bază pentru mâncăruri cu pui de la Maggi".

"Este un ingredient excelent. Acesta e recomandat pentru plăcinta noastră, dar și pentru ciorbițe, pentru tocănițe, pentru toate mâncărurile care conțin pui. De ce? Pentru că acesta unește toate ingredientele ca într-o îmbrățișare și le dă un gust excelent. Așadar, vă recomand pentru orice preparat cu pui Maggi, bază pentru mâncăruri cu pui. Este absolut senzațional!”, a spus Vlăduț, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Rețeta delicioasă de plăcintă cu pui, pregătită de Vlăduț

De asemenea, bucătarul a precizat că baza pentru mâncăruri cu pui miroase excelent, iar cei care vor să gătească preparate ca la mama acasă trebuie doar să toarne baza peste pui și să lase să se infuzeze aromele.

Vlăduț a explicat care sunt ingredientele plăcintei pregătite la Super Neatza cu Răzvan și Dani, unite cu ajutorul sosului de la Maggi.

„Pieptul de pui îl voi tăia în cubulețe, îl voi trage la tigaie cu ceapă și usturoi verde, adaug mărar și cartofii noi, pe care îi fierb în prealabil. Obțin o compoziție delicioasă. În plus, mai adaug câteva roșii, apoi înfășor compoziția în foile de plăcintă pe care le ung în prealabil cu un amestec de unt și ulei”, a explicat Vlăduț.

Prognoza Meteo, 18 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Tartar de vită și cartofi noi cu pește, rețete gătite de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x