Antena Căutare

1 Mai s-a dus, dar ne-a rămas gratarul! Cum să dai foale cu două PET-uri. Cătălin Oprișan: "Invenţia mileniului! O fac şi eu, data viitoare"

Chiar dacă 1 Mai s-a dus, pofta românului pentru grătar persistă. Unde mai pui că, pentru mulți, este o adevăartă artă. Iar Cătălin Oprişan știe cel mai bine. Și, darnic din fire, le e oferă grataragiilor un mic ajutor.

Chiar dacă 1 Mai s-a dus, pofta românului pentru grătar persistă. Unde mai pui că, pentru mulți, este o adevăartă artă. Iar Cătălin Oprişan știe cel mai bine. Și, darnic din fire, le e oferă grataragiilor un mic ajutor.

"Invenţia mileniului, a secolului. Omul nu avea nici foale, dar avea două PET-uri. Nu îi trebuie figuri, nu suflă, nu se murdăreşte. Explică el şi cum se face, la final. O fac şi eu data viitoare", mărturisește redactorul a1.ro.

Nu ai cum să ratezi imaginile astea! Petre Daea, în acțiune: Ministrul Agriculturii, filmat în timp ce sare gardul la oi... Oprește-te din orice ai face și ascultă două secunde: Un copil cântă spectaculos, la vioară, piesa Lidiei Buble: "O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x