Antena Căutare

Mulți ani trăiascăăă! Anul 13 de "Neatza cu Răzvan și Dani", start! Ne revedem de luni, de la 8 fix. Mulțumim pentru prezență!

Final de ediție, final de săptămână, final de 12 ani de "Neatza cu Răzvan și Dani". Cu mic, cu mare, cu băieții, cu Oprișan, Ramona, Vlăduț și invitați unul și unul, intrăm în cel de-al 13-lea an de matinal. De luni! De la 8 fix! 

Mulți ani trăiascăăă! Anul 13 de "Neatza cu Răzvan și Dani", start! Ne revedem de luni, de la 8 fix. Mulțumim pentru prezență! Galerie
12 ani de Neatza cu Răzvan și Dani | Facebook/ Dani Oțil

Neatza cu Răzvan și Dani. Anul 13, start!

Final de ediție, final de săptămână, final de 12 ani de "Neatza cu Răzvan și Dani". Cu mic, cu mare, cu băieții, cu Oprișan, Ramona, Vlăduț și invitați unul și unul, intrăm în cel de-al 13-lea an de matinal. De luni! De la 8 fix!

"Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, laaaa muuulți aaaaaaani!" Sunt 12 ani de când băieții aceștia frumoși, talentați, plini de umor... eh, gata cu "înfloritul"! Sunt 12 ani de când Antena 1 are cel mai îndrăgit și urmărit matinal din România, iar acest lucru se datorează lor, lui Răzvan și lui Dani, dar și vouă, telespectatorilor care urmăriți "Neatza cu Răzvan și Dani" în fiecare zi!

La ceas aniversar, matinalii marchează cei 12 ani de emisii live la Antena 1 într-un mod cu totul și cu totul special, iar platoul a fost amenajat pentru o adevărată gală a Oscarurilor.

Gașca veselă, formată din Răzvan, Dani, Ramona, Oprișan și Vlăduț, a dat startul distracției alături de invitați de seamă, care vor surprinde telespectatorii, însă și pe fiecare membru din familia Neatza cu câte un moment plin de umor.

Mulți ani trăiascăăă! Anul 13 de "Neatza cu Răzvan și Dani", start! Ne revedem de luni, de la 8 fix. Mulțumim pentru prezență!

12 ani de Neatza cu Răzvan și Dani

Facebook/ Dani Oțil

Aveam roast-uri, avem horoscop, îl avem și pe Ristei cu trupa. Ce să mai, se anunță un super show care va celebra 12 ani de "Neatza cu Răzvan și Dani" așa cum se cuvine!

Ristei, vocea de aur care ne-a cântat la cei 12 ani de "Neatza cu Răzvan și Dani"

Ramona, luată la roast de iubitul Cuza, de la "Noaptea Târziu"

Primul moment în care s-a râs pe săturate a fost cel în care Cuza, solistul de la "Noaptea Târziu" , a luat-o la roast pe Ramona. Puțini sunt cei care știu că asistenta noastră și Cuza formează un cuplu. S-a lăsat cu hohoteee:

O mai țineți minte pe Nicole Cherry și prima sa piesă, pe când era doar o fetiță cu codițe? Artista, o femeie în toată firea acum, s-a întors în platoul de la "Neatza" cu melodia care a consacrat-o, "Memories":

Marele Helmut Duckadam, "eroul de la Sevilla", cel mai frumos "La mulți ani!"

În platoul matinalilor, la ceas aniversar, a pășit și o legendă, marele Duckadam, cel în fața căruia s-au înclinat băieții: "Mulțumim că ne bagă în seamă oameni care au scris istorie", a mărturisit Dani Oțil.

Atenție, roast pentru Cătălin Oprișan

"Știi care diferența dintre mine și Oprișan? Că eu o să mă retrag la bătrânețe", și-a început Dani roast-ul la adresa lui Cătălin. Plicul, primit de la Duckadam a fost citit cu măreție de băieți și s-a râs pe săturate. Știe toată lumea ca Oprișan nu prea are căldură acasă?! Radet, mama voastră de băieți!!!

Lidia Buble, piesă nouă și roast pentru Răzvan. Și Dani!

Unul dintre cele mai așteptate momente în ziua aniversării a 12 ani de Neatza a venit de la Lidia Buble, artista care a avut prima apariție tv chiar la matinalul Antenei 1, în urmă cu șase ani.

Pe lângă piesa nouă cu care ne-a încântat, Buble a pregătit și câteva (muulte) cuvinte sub forma unui roast pentru Răzvan. Și Dani!

Ramona, roast pentru Dani. Și ce roast: "Ți-ai cerut iubita în căsătorie în cel mai romantic mod..."

Nici Dani nu a scăpat fără să fie luat la "roast". Deși iubita sa, Gabriela, nu a fost prezentă, Ramona s-a descurcat de minune, astfel că glumele nu au contenit la adresa lui Oțil. Glumele adevărate, desigur!

Ștefan Bănică, în platoul de Oscar de la "Neatza"

Pepe şi Ştefan Bănică Jr. au făcut echipă împotriva lui Răzvan şi Dani la provocarea "Ghiceşte filmele" prin mimă!

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Matinalii vs. Ştefan Bănică şi Pepe la provocarea "Ghiceşte filmele" prin ... 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Florin Ristei, parodie spectaculoasă pentru matinali: "Dani ai să-ți amintești ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x