Căutare Live

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani. Lidia Buble, cuvinte usturătoare la adresa lui Răzvan: "Îmi plac foarte mult parfumurile şi cred că mi-a adus până acum peste 40 de... mostre!"

Unul dintre cele mai așteptate momente în ziua aniversării a 12 ani de Neatza a venit de la Lidia Buble, artista care a avut prima apariție tv chiar la matinalul Antenei 1, în urmă cu șase ani. Pe lângă piesa nouă cu care ne-a încântat, Buble a pregătit un roast pentru Răzvan. Și Dani!

Lidia îi pregătește pe băieți: "Trageți aer în piept, v-ați relaxat?"

"Dragul meu Răzvan, colegii tăi au spus că vor să facă glume despre tine cineva care te iubește. Noroc că eram liberă astăzi că altfel ar fi sărit peste acest moment!

Lumea spune că este o diferență mare de vârstă între noi, dar eu nu cred asta. Te iubesc, te admir și pentru mine ai fost prezentatorul preferat încă de când eram la grădiniță.

Dacă cineva mi-ar fi spus că în anul 2020 eu și Răzvan vom fi împreună, aș fi întrebat: "Răzvan Simion va mai fi viu în 2020?"

Și tu și Dani sunteți extraordinari, dar trebuie să recunoaștem că de când a venit Cătălin Oprișan s-a mai umplut paltoul.

Anul acesta face 40 de ani, Răzvan. Știu, nu arată de 40! 43-46, pe acolo..

Îmi plac foarte mult parfumurile şi cred că mi-a adus până acum peste 40 de... mostre!"

Dă play pentru a asculta continuarea unui roast cu adevărat savuros!

Lidia Buble (27 de ani) a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o artistă mai puțin cunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani.

Pentru familia ei, însă, ea este doar Lidia. Fată de pastor penticostal, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați și și-a exersat talentul vocal cântând în corul Bisericii Penticostale Emanuel din Deva.

Mulți ani trăiascăăă! Anul 13 de "Neatza cu Răzvan și Dani", start! Ne revedem de luni, de la 8 fix. Mulțumim ... 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Ramona Olaru i-a luat la "roast" pe matinali: "Dani s-a gândit să-i p...
Ultimele știri