Căutare Live

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Ramona Olaru i-a luat la "roast" pe matinali: "Dani s-a gândit să-i pună iubitei lumea la picioare, aşa că a ascuns inelul printre ciorapi"

Nici Dani nu a scăpat fără să fie luat la "roast". Deși iubita sa, Gabriela, nu a fost prezentă, Ramona s-a descurcat de minune, astfel că micile glumele nu au contenit la adresa lui Oțil. Glumele adevărate, desigur!

"Doamne, sper să mai vin luni la emisiune!", spune Ramona în începerea roastului pentru Dani.

"M-am uitat pe cer de dimineață, am verificat vremea și am văzut că iubitat ta nu vine nici astăzi, așa că-i țin eu locul, ca de obicei!

Dani a avut o copilărie foarte grea! Fără să mai dau secrete din casă, trebuie să spun că părinții lui și-au dorit o fată. A ieșit aproape băiat, așa că i-au lăsat părul lung și i-au dat pampoane.

A fost bătut la greu în copilărie de fratele său, lucru inacceptabil! Cu toate acestea putem remarca toți, în atitudinea lui, faptul că nu a fost bătut suficient.

Dani este puțin frustrat că este micuț, însă din aroganță vine și treaba asta!"

Dă play pentru a asculta continuarea unui roast cu adevărat savuros!

Frumoasa Ramona Olaru este o tânără, înaltă și trasă prin inel. Aceasta a fost asistentă TV la Antena 1, însă la emisiunea ”Prietenii de la 11” care a ieșit din grila de programe și a hotărât să se distreze alături de echipa Neața cu Răzvan și Dani.

Mulți ani trăiascăăă! Anul 13 de "Neatza cu Răzvan și Dani", start! Ne revedem de luni, de la 8 fix. Mulțumim ... 12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Matinalii vs. Ştefan Bănică şi Pepe la provocarea "Ghiceşte filmele" prin ...
Ultimele știri