Antena Căutare

2 în 1, vorba cântecului! Flavia are planuri mari cu cardul lui Dani: ”De ce te miri, după atâția ani de relație? Pin-ul nu ți-l știu, că în rest...”

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a mărturisit în direct ce ar face dacă ar şti pin-ul cardului lui Dani.

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a mărturisit în direct ce ar face dacă ar şti pin-ul cardului lui Dani.

Într-o discuție legată de aspecte din viața cotidiană, cum ar fi cumpărături, rate la bancă și altele, matinalii noștri au ajuns la concluzia că se cunosc atât de bine încât nu există secrete între ei.

”După atâția ani de la relație, de ce te mai miri că știm tot. Numai pin-ul nu-l cunosc, în rest... ”, zise Răzvan, completat de Flavia: ”Eu dacă ți-aș ști pin-ul, aș face un bine omenirii!”.

Râzi cu lacrimi! Ce faci când nu reuşeşti să dai de Dani? O suni pe Flavia: ”- Alo, bună ziua, familia Oțil?”... 46 de ani, cu... ”spatele” la vedere! Dansul Marianei Calfa nu e de ratat! Feat. Alexandru Spiridon, cântă "Prizoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x