Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

24 de ani de Antena 1. Concurenții de la Asia Express ne-au făcut multe urări de ziua noastră, direct din Vietnam

 

Astăzi este Ziua Antenei 1. Cea mai mare familie de vedete este „Mereu cu tine” la Antena 1. Chiar şi la mii de kilometri de casă, vedetele plecate în Asia sărbătoresc alături de noi 24 de ani de reuşită.

„Antenă, îți urăm la mulți ani de la 10000 de km distanță, te pupăm și te iubim și îți mulțumim pentru experiența asta nebună”, ne-au transmis Dorin Popa și mama lui.

Daniela Crudu, Vica Blochina, frații Moroșanu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se gândesc la Antena 1 din Vietnam. Urările nu s-au oprit aici. Și localnicii ne-au dorit numai de bine.

Între timp, fiți cu ochii pe „Asia Express”. Cum s-au descurcat vedetele, doar un un dolar pe zi în buzunar, cât de greu le-a fost să-și găsească cazare singure, în Asia, o să vedeți. La primăvară! Pentru că atunci începe, la Antena 1 super show-ul Asia Express!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe