Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

24 de ani de Antena 1. Concurenții de la Asia Express ne-au făcut multe urări de ziua noastră, direct din Vietnam

Astăzi este Ziua Antenei 1. Cea mai mare familie de vedete este „Mereu cu tine” la Antena 1. Chiar şi la mii de kilometri de casă, vedetele plecate în Asia sărbătoresc alături de noi 24 de ani de reuşită.

Astăzi este Ziua Antenei 1. Cea mai mare familie de vedete este „Mereu cu tine” la Antena 1. Chiar şi la mii de kilometri de casă, vedetele plecate în Asia sărbătoresc alături de noi 24 de ani de reuşită.

„Antenă, îți urăm la mulți ani de la 10000 de km distanță, te pupăm și te iubim și îți mulțumim pentru experiența asta nebună”, ne-au transmis Dorin Popa și mama lui.

Daniela Crudu, Vica Blochina, frații Moroșanu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se gândesc la Antena 1 din Vietnam. Urările nu s-au oprit aici. Și localnicii ne-au dorit numai de bine.

Între timp, fiți cu ochii pe „Asia Express”. Cum s-au descurcat vedetele, doar un un dolar pe zi în buzunar, cât de greu le-a fost să-și găsească cazare singure, în Asia, o să vedeți. La primăvară! Pentru că atunci începe, la Antena 1 super show-ul Asia Express!

Video