Antena Căutare

A început un nou sezon Neatza cu Răzvan și Dani! Răzvan Simion: "Întoarcerea la serviciu după concediu este boală, altfel nu ar exista Medicina Muncii!

A început prima ediție de live "Neatza cu Răzvan și Dani!" din 2020. Trebuie să recunoaștem că ne-au lipsit diminețile pline de haz și bună-dispoziție realizate de întreaga echipă "Neatza" care se ocupă cu multă pasiune și plăcere să ne infrumusețeze viața.

Veștile bune curg, iar dimineața de luni 13 pare a fi una nemaipomenită! Răzvan salută echipa Neatza începând cu Bianca la Horoscop care ne anunță ca anul 2020 este unul special care ne va ajuta să lăsăm în urmă tot ceea ce nu ne mai ajută sub nicio formă. Lecția a fost învățată, asta înseamnă că vom trece mai departe și vom avea șansa de a ne reconstrui viața datorită unei conjuncții între Pluton și Saturn care s-au reîntâlnit după 500 de ani în Capricorn.

Îl salutăm cu mult respect pe redactorul șef de la a1.ro, Cătălin Oprișan, care ne spuen încântat cât de bine i-au prins sărbătorile: "La mulți ani și hai la masă!"

În bucătărie Vlăduț și Ramona ne spun "Bună dimineața!". Pentru carismatica Ramona Olaru începutul de an pare să fi fost senzațional după cum spune chiar ea: "Am prins culoare și sunt gata de un nou sezon"

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x