Antena Căutare

A venit de peste Prut şi ne-a readus spiritul sărbătorilor pe rit vechi! Cea mai sexy artistă moldoveancă, Dianna Rotaru, ne-a cântat ”Crăciun fericit”

Dianna Rotaru cântă la Neatza melodia ”Crăciun fericit”. A venit de peste Prut şi ne-a readus spiritul sărbătorilor pe rit vechi! Cea mai sexy artistă moldoveancă, Dianna Rotaru, a cântat  la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” o piesă care ne duce cu gândul la vacanţă, ninsoare şi familie.

Dianna Rotaru cântă la Neatza melodia ”Crăciun fericit”. A venit de peste Prut şi ne-a readus spiritul sărbătorilor pe rit vechi! Cea mai sexy artistă moldoveancă, Dianna Rotaru, a cântat la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” o piesă care ne duce cu gândul la vacanţă, ninsoare şi familie.

Dianna Rotaru a făcut senzaţie cu o ţinută inedită şi cu dorinţa de a face gheaţa patinoarului să lucească, după ce a frecat-o cu lopata: o provocare de-a matinalilor, desigur!

Şi-a înecat amarul într-un pahar, două, trei! Dani a făcut turul cramelor din Africa de Sud: ”Numai porcării am auzit. D... Strike! Întrecere amuzantă pe pista de bowling! Dani se pune pe burtă, iar Flavia se întoarce cu spatele la pistă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x