Antena Căutare

Acestea sunt filmele pe care n-ai voie să le ratezi în perioada următoare

Cătălin Anchidin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de comunicare din industria cinematografică din România, a prezentat la „Neatza cu Răzvan și Dani” câteva filme care merită vizionate în perioada următoare!

Cătălin Anchidin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de comunicare din industria cinematografică din România, a prezentat la „Neatza cu Răzvan și Dani” câteva filme care merită vizionate în perioada următoare!

Dacă ești pasionat de filme și vrei să savurezi niște producții cu adevărat speciale, atunci află care sunt titlurile pe care nu ai voie să le ratezi în perioara următoare.

Invitat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Cătălin Anchidin a vorbit inclusiv despre Jurassic World: Fallen Kingdom.

Producația americană este un science fiction regizat de J.A. Bayona și îi are ca actori principali pe Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, B. D. Wong și Jeff Goldblum.

Premiera va avea loc în data de 22 iunie 2018.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre filmele pe care nu ai voie să le ratezi.

Thalida i-a șocat pe matinalii de la „Neatza”! Ce le-a cerut artista... Raluka și Maria Radu, într-o super întrecere! „Ăsta e hipster sau rege adevărat?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x