Antena Căutare

Acomodare în casă nouă, pregătiri de zece ani: Băieții de la Neatza fac inventarul: "În primele săptămâni te descalți, nu-i așa, Dani?"

Echipa de la Neatza are casă nouă, astfel vor acea nevoie de acomodare în noua locuință. Cei doi prezentatori promit că vor avea mare grijă de noul platou, măcar pentru câteva săptămâni.

Echipa de la Neatza are casă nouă! Și, bineînțeles, e rost de acomodare, că parcă totul e prea nou și prea curat.

Cei doi prezentatori promit că vor avea mare grijă de noul platou, măcar pentru câteva săptămâni. Zi-le, Răzvane!! "În primele săptămâni te descalți, apoi mai intri și cu bascheții direct de afară..."

Anul acesta este unul special pentru întreaga echipă a matinalului de la Antena 1, căci se împlinesc zece ani de când telespectatorii spun în fiecare, zi, de luni până vineri, "Neatzaaaa"! Cu Răzvan și Dani!

HOROSCOP hologramă la Neatza! Astrologii nu recomandă confruntările: Ești Taur? Atenție la priorități!... Mesajul zilei de pe Facebook e în română, deși nu pare! "Uytaten oci mei shi spunemi ka ma iubejti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x