Antena Căutare

Adda și-a speriat soțul, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, mai ceva decât în „Asia Express”, sezonul 3! Ce greșeală imensă a făcut Cătălin Rizea – Video

Adda și-a speriat soțul, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Cătălin Rizea, care i-a găsit o poreclă partenerei lui de viață, după filmările pentru „Asia Express”, sezonul 3, a făcut o greșeală imensă.

Mai exact, Cătălin Rizea, soțul Addei, și-a demonstrat talentul în bucătărie, alături de Vlăduț, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Și el, și Răzvan Simion, s-au speriat când Adda s-a apropiat de ustensilele de bucătărie. Matinalul s-a grăbit să îi ia cântăreței un cuțit pe care pusese mâna.

Cătălin Rizea, care și-a numit soția „Adda Jihada”, după certurile lor din „Asia Express”, sezonul 3, i-a cumpărat partenerei lui un mărțișor... Greșit. O bâtă.

„SC Milogul SRL, aici în persoană! Nu știu cum am reușit, dar am cadre (din «Asia Express», sezonul 3, n.r.) cu niște fețe de milog, că mi se face mie milă de mine”, s-a autoironizat Cătălin Rizea, precizând că a slăbit 10 kiograme în „Asia Express”, sezonul 3.

Mai multe dezvăluiri ale Addei și ale soțului ei despre „Asia Express”, sezonul 3, sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mesajul hazliu transmis de o tânără mamei ei la ”Neatza”: ”Când eram copil, era iubirea vieții ei. Între timp au apărăut... Horoscopul zilei de 5 martie. Planeta Venus a intrat în Taur. Zodiile care se vor îmbogăți în următoarea perioadă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x