Antena Căutare

Adevărul din spatele "incidentului" cu Nea Mărin tăiat la mână! Andrei Ștefănescu: "Nu am crezut că există aşa ceva, din an în an este mai rău"

Andrei Ștefănescu ne povestește cum l-au închis pe Nea Mărin în casă, dar și ce a urmat după această farsă: „Nici nu știi cât de frică ne era”.

Andrei Ștefănescu ne povestește cum l-au închis pe Nea Mărin în casă, dar și ce a urmat după această farsă: „Nici nu știi cât de frică ne era”.

"A spart geamul de la propria locuinţă, ca să înţelegeţi cât este de nebun. Am pus pariu cu Liviu cât rezistă în dormitor, 7 minute a stat închis. Ne-am luat-o şi de data asta, din an în an Nea Mărin este mai rău... Nu am crezut că există aşa ceva, am fugit unde am găsit cu ochii, mi-au căzut şi pantalonii de pe mine", a povestit Andrei, la Neatza.

Cea de-a treia ediție a reality show-ului „Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, îi va aduce împreună pe Romică Țociu, Pepe, Minodora și Sânziana Buruiană. Cei patru vor face parte din echipa lui Nea Mărin și-l vor ajuta pe acesta în administrarea restaurantului său de pe malul Mării Negre.

E oficial! Îl găsim pe Cătălin Oprișan și pe Instagram: "Mă uit în ochii voştri... E normal să vă bateţi joc de un ... Instagramul, bată-l vină! Cătălin Oprişan refuză să fie la zi cu tehnologia: "L-am sunat să îl întreb câţi follower...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x