Antena Căutare

Luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul show-ului „Poftiți la Nea Mărin”. Pepe, despre relația pe care o are cu Nea Mărin: „Când îl sun și îi aud vocea, mă încarc cu energie”

Pepe, alături de Minodora, Romică Țociu și Sânziana Buruiană, formează echipa de vedete care îl ajută pe Nea Mărin în administrarea restaurantului său de pe malul Mării Negre, în cadrul celei de-a treia ediții a reality show-ului „Poftiți la Nea Mărin”.

Pepe, alături de Minodora, Romică Țociu și Sânziana Buruiană, formează echipa de vedete care îl ajută pe Nea Mărin în administrarea restaurantului său de pe malul Mării Negre, în cadrul celei de-a treia ediții a reality show-ului „Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Bucuros să-l revadă pe Nea Mărin, Pepe mărturisește că apreciază foarte mult energia și pofta de viață incredibile de care acesta dă dovadă de fiecare dată. Mai mult, artistul spune că adesea i se face dor de Nea Mărin și îl sună de fiecare dată.

„Mi-era dor de Nea Mărin. Nu ai cum altfel. Și eu când simt că mi se face dor de el îl sun. Când îi aud vocea mă încarc cu energie. Altfel îți începi dimineața după ce vorbești cu el”, mărturisește cântărețul.

Pepe este ajutorul de nădejde a lui Nea Mărin și acesta, la rândul lui, își pune mari speranțe în cunoștințele pe care artistul le deține deja în ceea ce privește gestionarea unui local: „De data asta ei știu mai multe decât mine. Romică a avut el restaurante, iar tatăl lui Pepe are și el un local. Așa că voi avea mai multă grijă”, spune Nea Mărin.

Dacă Pepe, Romică Țociu, Minodora și Sânziana Buruiană vor reuși să facă față cerințelor lui Nea Mărin și dacă împreună vor putea să obțină profit în cadrul restaurantului de care se ocupă și a terasei pe care o vor deschide în cea de-a treia ediție a show-ului „Poftiți la Nea Mărin”, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

În cea de-a treia ediție „Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1. Sânziana Buruiană... Astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1, Romică Țociu, trimis de Nea Mărin la Starea Civilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x