Căutare Live

Ai mai văzut Trabant pe străzi? Ea este singura șoferiță care conduce doar această marcă de mașină. „O am de la fostul meu soț!”

Cornelia Mihail și-a cumpărat primul Trabant în 1984. Din acel moment nu a mai condus altă marcă de mașină. Trabantul pe care îl conduce acum a fost un cadou din partea fostului soț.

Cornelia Mihail

„Trabantul este singura mașină pentru o femeie de mărimea mea, care te ajută, care te scoate din impas și care te duce oriunde ai nevoie.” , a explicat Cornelia Mihail.

Trei milioane de mașini Trabant au fost produse în Germania, în 35 de ani de producție. Trabantul este o mașina ușoară și nu cântărește mai mult de 600 de kilograme.

„I-am dat numărul B 44 FOC pentru că este frumoasă foc și merge ca focul, dar ce mă face cel mai mult să nu renunț la ea este că fostul meu soț mi-a făcut-o cadou de Mărțișor.” , a adăugat aceasta.

Neatza cu Răzvan și Dani. Alina Eremia, nevoită să-și mențină echilibrul pe bârnă, în videoclipul piesei Printre cuvinte... Neatza cu Răzvan și Dani. Irisha i-a furat un sărut lui Dani Oțil. „Nu o să uit niciodată! A venit momentul să-mi furi ș...
Ultimele știri