Antena Căutare

Aldo Blaga, fost concurent „X Factor”, a cântat cu o vedetă în SUA: „M-a ales din public” - Video

Aldo Blaga, fost concurrent „X Factor”, a povestit, vineri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, că l-a cunoscut pe David Foster și că a cântat alături de el în Statele Unite ale Americii.

Aldo Blaga, fost concurrent „X Factor”, a povestit, vineri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, că l-a cunoscut pe David Foster și că a cântat alături de el în Statele Unite ale Americii.

„M-am dus la un concert în Omaha anul trecut și l-am cunoscut pe David Foster oarecum întâmplător. I-am spus că vin din Transilvania, el tocmai făcuse coloana sonoră pentru filmul «Hotel Transylvania 3». Am spus că am călătorit 9.000 de kilometri doar ca să am prilejul să dau mâna cu el în culise. Apoi, în timpul concertului, m-a ales din public să cânt. Am cântat «My Way»”, a povestit Aldo Blaga.

Aldo Blaga, fost concurent X Factor, s-a calificat în finala Eurovision România cu melodia „Your journey” prin votul publicului.

El a compus piesa „Your journey”alături de Olivier Bassil și Nicoleta Roman. Aldo Blaga a cântat melodia în platoul „Neazta cu Răzvan și Dani”.

Aldo Blaga a participat în cadrul celui de-al șaselea sezon „X Factor”, ajungând până în Bootcamp.

În 2017, Aldo Blaga a lansat primul său album de studio, „Despre Dragoste”, care este dedicate cauzelor caritabile și reprezintă încununarea a 10 ani de creație.

Aldo Blaga este din Satu Mare, a studiat planul de la 7 ani și clarinetul de la 11 ani.

David Foster a lucrat ca producător alături de vedete precum Madonna, Michael Jackson, Christina Aguilera, Andrea Bocelli,Toni Braxton, Michael Bublé, Celine Dion, Whitney Houston și Jennifer Lopez.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Plimbă ursul… Sau mai bine, joacă leapșa cu el! Un Moș Martin „domestic” face senzație pe internet - Video... Îl vezi? Nu mai e! Are 7 ani, aleargă cu viteza gândului și l-ar putea ajunge pe Usain Bolt - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x