Antena Căutare

Dani Oțil, profesorul preferat al tinerelor de la IMA! Alessandra Stoicescu face dezvăluirea momentului: „Ce te-au mai iubit și cum făceau...”

Încep cursurile la Intact Media Academy! Studenții îi vor avea ca profesori inclusiv pe Alessandra Stoicescu și pe Dani Oțil. Ce se întâmplă la IMA?

Încep cursurile la Intact Media Academy! Studenții îi vor avea ca profesori inclusiv pe Alessandra Stoicescu și pe Dani Oțil. Ce se întâmplă la IMA?

Sute de absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Observator - Antena 3, dar şi în toate celelalte televiziuni. Timp de trei luni, cursanţii IMA vor învăţa tot ce trebuie să știe pentru a deveni jurnalist de televiziune!

De asemenea, studenții vor face practică în toate redacţiile Intact Media Group: Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars, vor participa la emisiuni şi îşi vor putea alege viitoarea carieră: ştiri sau divertisment.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre Intact Media Academy!

Ce sunet scoate floarea-soarelui! Te vei duce în primul lan ca să te convingi! (VIDEO)... Răzvan a povestit TOTUL! Ce s-a întâmplat cu Dani Oțil! „Mi-a zis să mă duc la el că moare și că a chemat ambulanța”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x