Antena Căutare

Alexandru are 14 ani şi a inventat aplicaţia ce poate salva mii de pacienţi

La doar 14 ani, Alexandru Tălnaci a inventat o aplicație care monitorizează pacienții și oferă informații despre starea lor și istoricul medical.

La doar 14 ani, Alexandru Tălnaci a inventat o aplicație care monitorizează pacienții și oferă informații despre starea lor și istoricul medical.

Adolescentul a venit în emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani” cu numeroasele sale premii şi medalii obţinute la diferite concursuri, dar şi cu aplicaţia pe care a inventat-o pentru a face viaţa bolnavilor mai uşoară!

Cum funcţionează invenţia lui Alexandru Tălnaci?

Aparatul inventat de puşti este prevăzut cu senzori de fum, de gaz şi de temperatură, dar cea mai importantă funcţie este butonul special de apelare a numărului de urgenţă 112.

Demonstraţia făcută în direct de tânărul inventator este extreme de interesantă şi o poţi viziona în clipul video de mai sus, din emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”!

Filme pe care nu ai voie să le ratezi! Ce trebuie să vezi la cinema... Show în gospodărie! Cazanul cu țuică, cel mai iubit "accelerator de particule" din România! "Noi tratăm p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x