Antena Căutare

Alexandru are 14 ani şi a inventat aplicaţia ce poate salva mii de pacienţi

La doar 14 ani, Alexandru Tălnaci a inventat o aplicație care monitorizează pacienții și oferă informații despre starea lor și istoricul medical.

La doar 14 ani, Alexandru Tălnaci a inventat o aplicație care monitorizează pacienții și oferă informații despre starea lor și istoricul medical.

Adolescentul a venit în emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani” cu numeroasele sale premii şi medalii obţinute la diferite concursuri, dar şi cu aplicaţia pe care a inventat-o pentru a face viaţa bolnavilor mai uşoară!

Cum funcţionează invenţia lui Alexandru Tălnaci?

Aparatul inventat de puşti este prevăzut cu senzori de fum, de gaz şi de temperatură, dar cea mai importantă funcţie este butonul special de apelare a numărului de urgenţă 112.

Demonstraţia făcută în direct de tânărul inventator este extreme de interesantă şi o poţi viziona în clipul video de mai sus, din emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”!

Filme pe care nu ai voie să le ratezi! Ce trebuie să vezi la cinema... Show în gospodărie! Cazanul cu țuică, cel mai iubit "accelerator de particule" din România! "Noi tratăm p...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x