Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Alexandru are 14 ani şi a inventat aplicaţia ce poate salva mii de pacienţi

La doar 14 ani, Alexandru Tălnaci a inventat o aplicație care monitorizează pacienții și oferă informații despre starea lor și istoricul medical.

La doar 14 ani, Alexandru Tălnaci a inventat o aplicație care monitorizează pacienții și oferă informații despre starea lor și istoricul medical.

Adolescentul a venit în emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani” cu numeroasele sale premii şi medalii obţinute la diferite concursuri, dar şi cu aplicaţia pe care a inventat-o pentru a face viaţa bolnavilor mai uşoară!

Cum funcţionează invenţia lui Alexandru Tălnaci?

Aparatul inventat de puşti este prevăzut cu senzori de fum, de gaz şi de temperatură, dar cea mai importantă funcţie este butonul special de apelare a numărului de urgenţă 112.

Demonstraţia făcută în direct de tânărul inventator este extreme de interesantă şi o poţi viziona în clipul video de mai sus, din emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!