Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Alin Firfirică, medaliat cu argint la aruncarea discului, interviu exclusiv la Neatza!

Cel mai bun atlet al României, interviu exclusiv la Neatza! Alin Firfirică a câştigat medalia de argint la Universiada de vară la proba de aruncarea discului!

Cel mai bun atlet al României, interviu exclusiv la Neatza! Alin Firfirică a câştigat medalia de argint la Universiada de vară la proba de aruncarea discului!

Acesta face parte dintr-o familie de sportivi, părinții lui au făcut caiac canoe și fratele lui a practicat aruncarea mingii. Fratele lui l-a motivat să ia medalia și să fie campion european la acest sport.

Acesta are un record personal de aruncare a discului de 66,2 metri, în condițiile în care baremul pentru Jocurile Olimpice este de 66 metri.

Discul cântărește două kilograme la băieți și un kilogram la fete.

Antrenoarea lui Alin este Daniela Costian, care este alături de el de trei ani deja, fiind medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 1992 din Balcelona.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro