Antena Căutare

Alin Firfirică, medaliat cu argint la aruncarea discului, interviu exclusiv la Neatza!

Cel mai bun atlet al României, interviu exclusiv la Neatza! Alin Firfirică a câştigat medalia de argint la Universiada de vară la proba de aruncarea discului!

Cel mai bun atlet al României, interviu exclusiv la Neatza! Alin Firfirică a câştigat medalia de argint la Universiada de vară la proba de aruncarea discului!

Acesta face parte dintr-o familie de sportivi, părinții lui au făcut caiac canoe și fratele lui a practicat aruncarea mingii. Fratele lui l-a motivat să ia medalia și să fie campion european la acest sport.

Acesta are un record personal de aruncare a discului de 66,2 metri, în condițiile în care baremul pentru Jocurile Olimpice este de 66 metri.

Discul cântărește două kilograme la băieți și un kilogram la fete.

Antrenoarea lui Alin este Daniela Costian, care este alături de el de trei ani deja, fiind medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 1992 din Balcelona.

Demonstrație spectaculoasă de kickboxing, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani... Târgul "100 de Tradiții Românești, de Sfântul Ilie" la Muzeul Național al Țăranului Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x