Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Amalia Ștefania părăsește echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce va face în continuare. „O să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”

Amalia Ștefania Țîrcă părăsește echipa celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, după aproape șase ani.

Amalia.

Tânăra horoscopistă va face un pas uriaș din punct de vedere profesional, după cum a anunțat Dani Oțil.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a spus Răzvan Simion.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolute în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a mai spus el.

Amalia Ștefania Țîrcă a spus că îi va fi dor de echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”, a spus Amalia Ștefania Țîrcă.

Despărțirea nu se putea face fără glume, evident! Locul lacrimilor a fost luat de hohote de râs! Urmăriți clipul de mai jos din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ulterior, Amalia Ștefania a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook, precizând că a venit timpul ca ea să își urmeze cea de-a treia pasiune - aviația.

„Aproape 6 ani alături de acești oameni minunați. Vă mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă. Ați fost lângă mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am făcut. Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi : muzică, televiziunea și aviația. Pe primele două le-am marcat în tineret”, a scris Amalia Ștefania.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro