Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Cum dau ele cu aspiratorul, nu dă nimeni! Amalia Ștefania și Ramona Olaru fac twerk la Neatza cu Răzvan și Dani

 
+2 click pentru
galerie

Amalia Ștefania și Ramona Olaru fac curat în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar fac și o demonstrație de twerk. Fetele noastre spun așa: dom'le, când ne apucăm să facem curățenie întotdeauna e rost și de distracție, dăm muzica tare, dansăm pe lângă aspirator, ne aplecăm după scame. 

Sună bine, dar cum ar arăta o astfel de scenă? Pentru cei cu imaginație ceva mai limitată, Amalia și Ramona au decis să facă și o mică exemplificare a ceea ce au povestit, legat de felul în fac devin ele gospondine desăvârșite.

Atât vă mai spunem! Dani a zis după două minute: "Gata, stoooop, e o emisiune de dimineață"! 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI