Antena Căutare

Amenzile în trafic revin în forță! Carantina i-a făcut extrem de grăbiți pe șoferii din România! Polițiștii au suspendat 4.700 de permise într-o săptămână

Pentru neregulile depistate în trafic, polițiștii rutieri au aplicat în perioada 25-31 mai, 47.431 de sancțiuni contravenționale.

Traficul rutier este extrem de aglomerat în Capitală, cel mai probabil pentru că bucureștenii încearcă să evite mijloacele de transport în comun din cauza temerilor privind răspândirea coronavirusului.

În mod normal, în Capitală traficul ar trebui să fie mai lejer în condițiile în care școlile și grădinițele sunt închise.

De la zilele în care polițiștii aproape uitaseră să scrie amenzi, în ultimele zile procesele-verbale au revenit în prim-plan. Nu mai puțin de 47.431 de sancțiuni contravenționale au fost au aplicate în perioada 25-31 mai.

În peste 2.000 de cazuri șoferii au depășit viteza legală cu mai mult de 50 km/h, iar 4.700 de permise au fost suspendate într-o săptămână.

Polițiștii de la Rutieră spun că diferența de trafic este una impresionantă.

Pentru mai multe informații, urmăriți material de mai sus din cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Prognoza Meteo, 4 iunie 2020. Temperaturile ajung la valorile de vară, dar nu scăpăm de ploi... Părerile românilor despre pandemia cu Covid-19: "Trăim într-o minciună!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x