Antena Căutare

Foști jucători, amintiri din ziua în care Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni. „Le-am stricat petrecerea”

Mai mulți foști jucători ai Steaua București au povestit, pentru „Neatza cu Răzvan și Dani”, amintiri din ziua de 7 mai 1986, când echipa a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Mai mulți foști jucători ai Steaua București au povestit, pentru „Neatza cu Răzvan și Dani”, amintiri din ziua de 7 mai 1986, când echipa a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

„Această echipă minunată este prima echipă din Europa de Est care a câștigat cel mai important trofeu european. O bucurie, pentru că această echipă a fost format numai sin jucători români. Am jucat contra unei echipe din Spania, în Spania. Această victorie a fost extraordinar de plăcută și o bucurie imensă”, a spus Tudorel Stoica, fost fotbalist Steaua București.

„În seara de după victorie am simțit o mare bucurie, o descătușare, un vis împlinit, ceva ce nuaș fi visat. Oricât de mult mi-aș fi dorit să fac în viața mea de fotbalist, nu credeam că o să ajung la unasemenea nivel”. E greu ca o echipă românească să mai repete ceea ce am realizat noi atunci”, a spus și Gabi Balint.

„Nu ne-a venit să credem. Și înainte de meci vedeam cum pregătesc festivitatea pentru ei. Erau siguri că o să câștige finala și le-am stricat petrecerea”, a spus Miodrag Belodedici.

Steaua București a fost prima echipă din Europa de Est care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în urmă cu 33 de ani. 7 mai 1986 este cea mai fericită zi din istoria fotbalului românesc.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Adevărul despre înălțimea copiilor! Cum poate fi stimulată creșterea și care este capcana în care cad mulți părinți... Răzvan Simion și Dani Oțil, moment de reculegere la mormântul... șosetei necunoscute! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x