Antena Căutare

Amna - ”Adios amor”! Noi credem că artista se înșală, mai degrabă „Bun venit, dragoste!”. Ce piesă frumoasă în prag de primăvară!

Amna, una dintre cele mai frumoase și talentate cântărețe din România, cântă la Neatza melodia ”Adios amor”. Noi credem că artista se înșală, mai degrabă „Bun venit, dragoste!

Amna, una dintre cele mai frumoase și talentate cântărețe din România, cântă la Neatza melodia ”Adios amor”. Noi credem că artista se înșală, mai degrabă „Bun venit, dragoste!

Este vorba de o piesă sensibilă, de dragoste, care spune poveste cu final dureros.

Amna, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru fiul său. „Îți promit”, primul clip în care apare David

Cristina Andreea Mușat , cunoscută mai mult sub numele de scenă Amna, este o cântăreață română pop/dance. A devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt „Arme” - o colaborare cu What's UP și „Fără aer” feat Adda.

Răzvan Simion, în proces cu un pușcăriaș!: ”Am fost dat în judecată pentru că un film transmis la tv a fost întrerupt de... Are chip de păpușă Barbie și talent ca Britney Spears! Cu toate astea, frumoasa Denisa Moga cântă despre singurătate! ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x