Antena Căutare

Ana Bodea, moment emoționant de balet în platoul Neatza. Cum a influențat-o personajul din serial în viața personală

Ana Bodea și Ștefan Floroaia au fost invitați în platoul Super Neatza cu Răzvan și Dani, în această dimineață. Protagoniștii serialului Lia - Soția soțului meu au vorbit despre viața din spatele camerelor de filmat, însă fosta balerină a pregătit și un moment special care a topit inimile telespectatorilor.

colaj foto Ana Bodea și Ștefan Floroaia la super neatza cu razvan si dani Galerie
Ana Bodea și Ștefan Floroaia au fost invitați în platoul Super Neatza cu Răzvan și Dani. Actrița a dansat balet balet pe piesa de pe genericul serialului Lia - Soția soțului meu. | Antena 1

În ediția din 23 mai 2023 de Super Neatza cu Răzvan și Dani, protagoniștii serialului Lia - Soția soțului meu au venit în platou pentru a vorbi mai multe despre îndrăgita producție de la Antena 1. Serialul a intrat pe ultima sută de metri cu primul sezon, însă Ana Bodea și Ștefan Floroaica, alături de colegii lor, filmează la foc automat pentru un nou sezon.

Astfel, cei doi actori care formează un cuplu în serial au povestit despre impactul pe care l-a avut acesta în vieților lor. Cu toate acestea, înainte de interviu, Ana Bodea a pus în scenă un moment emoționant.

Ana Bodea a dansat balet în platoul matinalului Super Neatza cu Răzvan și Dani

Absolventă a Academiei de Balet Balşoi din Moscova, Ana Bodea și-a demonstrat talentul de balerină în direct, la TV. Frumoasa actriță a acceptat provocarea matinalilor de a reda coregrafia din genericul serialului, care a prins viață sub ochii telespectatorilor.

Îmbrăcată într-o ținută diafană, de un alb imaculat, aceasta părea că zboară pe acordurile piesei „Între noi”, a Deliei. Mișcările ei grațioase au cucerit pe toată lumea

Ulterior, aceasta și Ștefan Floroaia au vorbit cu gazda Răzvan Simion despre sezonul 2 al serialului, dar și despre felul în care interpretarea personajulor din Lia - Soția soțului meu a avut un impact asupra vieții lor personale

„Mie mi se întâmplă să fiu mai impulsiv decât eram înainte. Să-mi sară țandăra mai repede. E mai înflăcărat Petru decât Ștefan. Dar mă ințelege lumea din jurul meu, le explic”, a dezvăluit protagonistul din Lia - Soția soțului meu.

„Și Lia are o viață mai dramatică și când am de filmat în ziua respectivă secvențe în care trebuie să plâng foarte mult, să mă enerve, când ajung acasă sunt obosită psihic. Răman cumva în starea aceea”, a adăugat și Ana Bodea.

Citește și: Ștefan Floroaica a avut chimie cu Ana Bodea încă de la castingul serialului „Lia - soția soțului meu”: „Când îi priveam ochii...”

De ce a renunțat Ana Bodea la balet

Recent, îndrăgita actriță din Lia - Soția soțului meu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fanii ei de pe Instagram. Acolo, Ana Bodea și-a deschis sufletul și a răspuns sincer la întrebarea prietenilor săi virtuali legată de motivul pentru care a renunțat la balet. Tânăra actriță este absolventă a Academiei de Balet Balşoi din Moscova, însă a hotărât să o ia pe alt drum.

„E o întrebare care mi-a fost adresată foarte des, cred că toata lumea m-a întrenat la un moment dat. Pe scurt, eu am început sa dansez la 3 ani și pe la 18 ani, mi-am dat deama că nu mă mai face fericită, nu mai e ce îmi doresc de la viață. Atât. Nu e niciun motiv ascuns", a dezvăluit Ana Bodea.

„Atunci când incepi ceva la 3 ani sau cand ești foart mic, te maturizezi și poți să-ți dai seama pe parcursul drumului, că nu mai e ce-ți place și îti dorești să faci altceva și că sunt atâtea lucruri care te-ar putea face fericită”, a mai adăugat frumoasa actriță.

Citește și: Cât de frumoasă este mama actriței Ana Bodea. Cele două seamănă ca două picături de apă

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x