Antena Căutare

Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodată. Artista este o mămică fericită. „La patru ani și jumătate, fata mea își dorea să danseze la bară”

Andreea Antonescu lansează Iubirea pe acte, o piesă sinceră și plină de emoție cu un videoclip urban, filmat în Los Angeles. Muzica și textul piesei sunt realizate de Felix Dragoș Popescu, Treanță Marcel Cristian, Jorge și Anastasia Sandu.

Andreea Antonescu este într-o nouă perioadă a vieții sale și punctează acest moment prin lansarea unei piese sincere, inspirată din trăirile sale.

„Este o piesă care consider eu că povestește oarecum o etapă a vieții mele, dar voi lansa o nouă piesă mai veselă, mai optimistă.” , a explicat artista.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul în anul 1998, ca membră a trupei Andre, care a devenit un adevărat fenomen al muzicii românești. Trupa s-a reunit recent și au scos o nouă piesă.

„Cred că mă vede mama la televizor și o să mă certe acasă. La patru ani jumătate, fata mea își dorea să danseze la bară și să aibă un dinte de aur.” , a spus Andreea Antonescu.

Neatza cu Răzvan și Dani. Generația Alfa, copiii digitali care vor schimba lumea. Specialiștii susțin că vor trăi 140 de... Râzi cu lacrimi! Magicianul Robert Tudor, număr de iluzionism de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x