Antena Căutare

Andreea Bălan, apariție de revistă în ziua în care a împlinit 40 de ani: „Am schimbat prefixul”. Victor Cornea, mesaj emoționant

Andreea Bălan a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Cântăreața a primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, prietenilor și mai ales din partea familiei. Victor Cornea, care se află în Marea Britanie la un turneu de tenis, i-a făcut o urare emoționantă iubitei sale. Andreea Bălan a decis să sărbătorească schimbarea prefixului pe scenă, dansând și cântând.

Colaj cu Andrea Bălan Galerie
Andreea Bălan, apariție de revistă în ziua în care a împlinit 40 de ani | Antena 1

Andreea Bălan a lansat piesa „Ploaie de vară”, chiar de ziua ei. Artista a fost prezentă la Super Neatza de weekend, unde a cântat, a dansat și i-a încântat pe telespectatori. Andreea Bălan a venit cu tortul aniversar la emisiune, un desert foarte colorat și care are o poză cu familia sa: „Scrie Povestea sufletului meu. Acesta este titlul concertului meu de la Sala Palatului, din 16 octombrie. Vă invit pe toți! Toți avem o poveste. Toate sufletele au o poveste. Cu toții trăim bune și rele și important e să trecem cu bine peste toate. Și aici este sufletul meu, familia mea: copiii, că avem 3 copii, Victor și mama. Tortul mă reprezintă în totalitate”, a spus Andreea Bălan.

Artista a precizat că pe lângă apariția de la Neatza are și un concert la Buzău seara.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea au împlinit un an de relație. Cum au sărbătorit cei doi la Roland Garros: „S-a ținut de cuvânt”

Ce spune Andreea Bălan despre vârsta frumoasă pe car ea împlinit-o: „Acum începi să-ți trăiești cu adevărat viața”

„Am voie să zic că e schimbare de prefix?”, a întrebat-o Diana Munteanu pe Andreea Bălan.

„Da! E schimbare de prefix! 20 X 2”, a spus artista.

„E cea mai faină vârstă, să știi!”, i-a spus Diana Munteanu.

„Este, pentru că noi suntem emoțional bine. După 35 de ani deja nu mai pui la suflet, ești mai relaxat, mai înțelept. Când ești la 20 de ani totul te stresează. Și abia acum începi să-ți trăiești cu adevărat viața, cu fericire și împlinire”, a spus artista sărbătorită.

Citește și: Andreea Bălan, imagini incendiare într-un costum de baie alb și cu pantofi cu toc. Cântăreața i-a sucit mințile lui Victor Cornea

Victor Cornea nu este fizic alături de Andreea Bălan, dar i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei. Ce urare i-a făcut tenismenul artistei, de ziua sa

Tenismenul Victor Cornea nu este fizic alături de Andreea Bălan de ziua sa, dar i-a făcut o urare emoționantă.

„La mulți ani, iubirea mea! Cea mai fericită aniversare pentru centrul universului meu”, a spus Victor Cornea în dreptul unei fotogafii în care apare alături de iubita sa.

În urmă cu exact un an, Andreea Bălan făcea publică relația sa cu Victor Cornea. Anul acesta, nu numai că iubește și este iubită, dar Andreea Bălan pregătește și un concert la Sala Palatului, care marachează 30 de ani de carieră. Victor Cornea a impresionat-o pe iubita sa c un cadou special: 101 de trandafiri roșii.

Cu un buchet de flori în brațe, Andreea Bălan a filmat un mesaj pentru fanii ei: „N-am mai primit niciodată 101 trandafiri”, a spus Andreea Bălan, după ce curierul i-a sunat la ușă.

„Dragilor, mulțumesc din suflet pentru urări. Ziua mea abia a început! O să fie o zi superbă datorită vouă și am lansat piesa Ploaie de vară”. a spus artista.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Citește și
x