Antena Căutare

Andreea D, apariție de senzație! Nici nu a trecut bine un an de când e mămică și arată ca un fotomodel! Credeți că e corect să folosim OXIMORONUL „BUNĂ RĂU”? PREMIERĂ PIESĂ!

Andreea D, apariție de senzație la Neatza. Vedeta și-a lansat recent și piesa „Loving you”, la nici un an de când a devenit mămica unei fetițe superbe! Cu cizme peste genunchi, decolteu și pantaloni scurți, mulați, diva ne-a recucerit!

Andreea D, apariție de senzație la Neatza. Vedeta și-a lansat recent și piesa „Loving you”, la nici un an de când a devenit mămica unei fetițe superbe! Cu un sound original și un ritm antrenant, melodia lansată de artistă are toate șansele să devină hitul verii! În plus, piesa are un videoclip pe care nu putem decât să îl cotăm la superlativ!

Cu cizme peste genunchi, decolteu și pantaloni scurți, mulați, diva ne-a recucerit! Vă reamintim că talentata Andreea Dorobanţu a născut o fetiță perfect sănătoasă în 2017, iar acum îmbină cu succes cariera de mamă cu cea de artistă!

“Îmi doresc să fie sănătoasă şi norocoasă în viaţă. Erica Maria o cheamă. Amandoi am ales numele. Povestea numelui .. şi a ales singură numele, eu înclinam spre Maia, şi dacă se mişca înseamnă că o cheamă Erica, şi aşa a rămas numele de Erica Maria. Are plămânii puternici, mai urlă din când în când. (…) Prima zi, acasă, a fost derutantă. Acasă m-am trezit că nu ştiam mare lucru, ce să fac“, a spus Andreea D atunci, în cadrul unei emisiuni tv.

Bună dimineața, sănătate! Cum evităm problemele ORL ce pot apărea vara! Chiar dacă suntem în sezon estival, răceala și g... Ioana Ignat cântă, la Neatza, melodia „De dragul iubirii”! Jooo, ne era dor de tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x