Andreea Țopan și-a dat jos masca de „știrist” și a vorbit despre lucrurile care o fac fericită. Pentru că, în acest an, prezentatoare Observator 12 împlinește zece ani de televiziune, gașca de la „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a pregătit o surpriză...culinară!
Andreea Țopan s-a născut la Dej și a absolvit Facultatea de Litere, secția Română-Engleză, din cadrul Universității Babeș- Bolyai din Cluj-Napoca. După cinci ani de radio, în 2009, Andreea și-a început cariera în televiziune.
Telespectatorii cu cunosc de la pupitrul de știri, unde prezintă, împreună cu Olivia Păunescu și Valentin Butnaru, Observator 12.
Dar cum este Andreea atunci când nu este în fața camerei de filmat? Ce o face fericită?
„Călătoriile mă fac fericită. Să pot să ajut oamenii, să văd că printr-un gest sau printr-un efort, oricât de mic, pot să schimb viața celor de lângă mine și să-i văd fericitți pe cei dragi mie”, a mărturisit prezentatoarea.
Andreea este pasionată de călătorii, de drumețiile pe munte, dar și de gătit, fiind extrem de apreciată pentru mâncărurile ei ardelenești. Cum sarmalele sunt preferatele ei, Vlăduț, simpaticul bucătar de la Neatza, a avut o surpriză pentru invitată!