Antena Căutare

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghici nimeni!”

A trecut de la Prieteni, la Neatza. De mai puțin de un an Ramona Olaru ne dă trezirea, de luni-până vineri, de ora opt fix! Este simpatică, mereu cu zâmbetul pe buze, cu replicile la ea și o bombă de energie. Ce secrete are „sexoasa de la matinal”, am aflat, chiar de la Ramona!

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghici nimeni!” Galerie
Ramona Olaru, interviu incendiar la 26 de ani de Antena 1
  • Ai apărut prima oară la Neatza în 2013. Ce ai făcut de atunci până la prima ediție Prietenii de la 11?

Din 2013 până azi, viața mea s-a schimbat radical! După cum știe toată lumea, am fost căsătorită, între timp s-a terminat, am făcut parte din echipa super bingo Metropolis, și timp de 3 ani nu am apărut absolut deloc pe sticlă! Am avut o viață foarte normală, cu job-uri de om de rând, în același timp terminând și o facultate și un master!

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghici nimeni!”

Prima apariție a Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani, în 2013.

  • Ți se spune „Sexoasa cu facultate și master”. Cum ai ajuns să lucrezi în televiziune?

Wow!!!:)))) Tare! Eu tac și le fac! Păi în 2013 am fost la casting pentru vecina Neatza! Am rămas doar în memoria oamenilor care se ocupă de domeniul asta că fiind o „zuza”! După ani, când echipa avea nevoie de una ( n.r. zuza) în cadrul emisiunii, m-a sunat și întrebat dacă vreau să îmi afisez „nebunia” la TV! Și cum mă arunc cu capul înainte în orice. Am zis da!

  • Cuza a scris istorie la Te cunosc de undeva!. Știai că transformarea lui în Petrică Mâțu Stoian este al patrulea cel mai vizualizat moment Te cunosc de undeva!? I-ai urmărit evoluția în sezonul 11?

Woow, nu știam că a fost atât de vizualizat, dar a ținut el să mi-l arate între timp! :)) Intenționat nu l-am urmărit atunci, doar îl vedeam fugitiv și doar mai exclamam…ce bine cânta băiatul asta!:)))

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

  • Pe 29 noiembrie, Antena 1 împlinește 26 de ani. Tu ce făceai la vârsta aia? Ce mesaj transmiți Antenei 1?

La 26 de ani încă eram visătoare la vrăbii cu puf!:)))) Ce să fac, duceam viață simplă , modestă și plictisitoare! Dar fericită în lumea mea!

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghici nimeni!”

Ramona Olaru, Neatza cu Răzvan și Dani, vara 2019

  • Care este cea mai emoționantă amintire de la Antena 1?

Cea mai emoționantă amintire este din momentul în care am aflat că o să lucrez cu echipa Neatza și am filmat primul promo pentru și cu ei în care anunțăm chestia asta! ❤

  • Ce nu ar ghici niciodată fanii Antena 1 despre tine?

Nu ar ghici nimeni, niciodată mediul exact de unde vin!

Antena 1, 26 de ani! Dani Oțil și Răzvan Simion au deșteptat-o pe Rozalia: ”E născută fix de ziua Antenei 1!”... Cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României. Meteorologii au vești proaste: ”Temperaturile scad d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x