Antena Căutare

Anunțul făcut de Dani Oțil de la filmările Power Couple. Când revine la Neatza și ce mesaj i-a transmis Gabriela Oțil, soția sa

Dani Oțil a anunțat că luni, 28 octombrie 2024 se întoarce la Neatza. Prezentatorul a publicat un scurt videoclip pe rețelele sociale, înainte de a începe filmările pentru finala Power Couple.

Galerie
Dani Oțil a anunțat când se întoarce la Neatza | Antena 1

Dani Oțil a anunțat că filmările Power Couple se apropie de final iar pe 28 octombrie 2024 revine la matinal, alături de colegii lui.

„Sunt netuns de 2 luni. Vai de capul meu că mi-am făcut barba singur. Urmează să începem finala Power Couple ca filmare și mă întreb dacă am timp să mă tund. Ăștia (n.r. membrii din producție) așteaptă să dau eu startul. Și dacă aș mai întârzia eu un sfert de oră… Ce ziceți? E timp? Luni ne vedem la Neatza”, a transmis Dani Oțil prin intermediul rețelelor sociale.

Citește și: Gabriela și Dani Oțil, apariție superbă la o nuntă la Roma. Mireasa, o fostă concurentă Next Top Model: „Este nașa lui Tiago”

Dani Oțil, anunț din Malta. Când revine la Neatza

Articolul continuă după reclamă

Colegul lui Răzvan Simion revine la Super Neatza începând de luni, 28 octombrie 2024.

Gabriela Oțil a comentat în dreptul unei fotografii în care Dani Oțil apare în Malta vorbind la portavoce

„Hai acasaaaaaaa! Ne este dor de tine. P.S. nu ne merge caldura”, i-a transmis Gabriela Oțil soțului său.

În timpul filmărilor desfășurate în Malta pentru emisiunea de la Antena 1 Power Couple, prezentatorul Dani Oțil a fost vizitat la un moment dat pentru scurt timp de soție și copil.

Dani Oțil prezintă un nou sezon de Power Couple România:

”Plec în Malta cu un nod în gât, dar și cu fluturi în stomac, pentru că dacă anul trecut mergeam în necunoscut și aveam emoții strict pentru proiect, acum știu ce mă așteaptă.

Oamenii știu că e un show activ și pentru prezentator, trebuie să mă cațăr, să intru în apă, să stau la înălțimi, să-mi testez și eu, la rândul meu, limitele. Abia aștept să încerc probele, deja e un lucru cunoscut faptul că 90% din probe sunt testate și de către staff, dar și de mine. Am niște probe preferate deja, nu pot să le divulg, dar pot să vă spun că sunt wow.

Am mari emoții pentru concurenți, de data asta, pe unii îi cunosc, au trecut pe la mine prin emisiune des, și știindu-i ca profil, mai ales pe băieți, și văzând ce s-a întâmplat anul trecut cu fetele care s-au motivat foarte tare și și-au învins fobii, în timp ce băieții s-au descurcat mai slab, pentru cei pe care-i cunosc... am emoții”, a declarat Dani Oțil înainte de startul filmărilor.

Citește și: Ce a pățit Gabriela Oțil la aeroport, când s-a întors din Malta. Soția lui Dani Oțil, experiență neplăcută cu un taximetrist

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 23.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x