Antena Căutare

Are succes uriaş pe YouTube şi pregăteşte cel mai tare concert la Sala Palatului. Iuliana Beregoi, fosta concurentă "Next Star": "Sper să veniţi pentru că data trecută nu aţi mai ajuns"

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Iuliana Beregoi, fostă concurentă Next Star, a venit să îşi anunţe concertul de la Sala Palatului.

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Iuliana Beregoi, fostă concurentă Next Star, a venit să îşi anunţe concertul de la Sala Palatului.

O puştoaică din Republica Moldova, devenită cunoscută pe scena de la Next Star, cucereşte internetul. La doar 12 ani, Iuliana Beregoi este cântăreaţă şi vloggeriţă cu un succes nebun atât în ţara natală, precum şi în România şi Rusia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A adunat peste 400.000 de vizualizări pe vlog-ul sau de pe YouTube, iar unele dintre postari depăşesc şi un milion de click-uri.

"Vreau să vă invit la concertul meu de la Sala Palatului, de pe 10 iunie, unde o să fie foarte tare. Nu am crezut vreodată ca o să ajung să cânt acolo. O să fie şi artişti acolo: Alina Eremia, Liviu Teodorescu... Trebuie să veniţi pentru că data trecută nu aţi ajuns şi v-am aşteptat", a spus Iuliana Beregoi, la Neatza.

Mesajul zilei de pe Facebook. "O poză din mers la intrare an sinaiea la muntee". Răzvan: "Prietene, tu eş... UPS! Dani Oțil, mușcat de un ciobănesc german, ÎN DIRECT: "Aşa îi stă bine unui infractor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x