Antena Căutare

Ramona Olaru a fost înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani! Așa arată prognoza meteo, în stilul Cătălin Oprisan: „Bună dimineața, dragilor!”

Ramona Olaru, absentă motivat, a fost înlocuită la rubrica meteo de...Cătălin Oprișan! Stai jos, ascultă și învață! Ce se întâmplă când prognoza meteo se întâlnește cu istoria și fotbalul? Așa ceva n-ai mai văzut, garantat!

Situațiile de criză imun soluții de criză! Ramona Olaru a lipsit, motivat, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Matinalii l-au rugat pe Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, să îi țină locul la rubrica meteo.

Cum arată prognoza meteo în stilul Cătălin Oprișan? Să vedem!

Satu Mare -13 grade și Baia Mare -11 grade

„Dacă mergeți la Muzeul Național de Istorie Regele Ferdinand I, veți vedea că Satu Mare este atestat documentar încă de acum 2 500-2 600 de ani. De Baia Mare nu știu nimic, dar sunt 11 grade”

Oradea- 12 grade și Arad - 12 grade

„La Arad se merge în 1999 cu echipa Stelei, care avea meci acolo cu UTA. Falemi și Claudiu Răducanu au plecat de la hotel. Au mers, mers, mers și, la un moment dat, Claudiu Răducanu a obosit și l-a întrebat pe Falemi „Auzi, băi Fane, nu luăm și noi metroul ală să ne întoarcem, că am obosit cât am mers? Ce e, n-avem în fiecare localitate din țara asta un metrou?”

Timișoara - 13 grade și Reșița - 12 grade

„La Reșița este foarte frumos astăzi! Iată, 12 grade! Mi-a plăcut echipa locală de acolo, unde jucau numai băieții. Era Irina, mai țineți minte jucătorul? Mai era un băiat, Ibric. Îmi aduc aminte că, la meciuri, domnul Mircea Lucescu venea cu elicopterul.”

Drobeta Turnu Severin

„Te uiți la ceas, vezi că este 15 aprilie. 1944, bombardierele americane, 84 sau 85 la număr, au atacat Drobeta Turnu Severin. Înainte de asta, pe 4 aprilie 1944, marile bombardamente din București: 2 500 de morți.”

Pentru întreaga prognoză meteo în stil Cătălin Oprișan, urmăriți materialul video de mai sus, din Neatza cu Răzvan și Dani.

Cătălin Moroșanu, eroul tânărului care a mers călare la maternitate, în ciuda restricțiilor de circulație: „Când am văzu... Gafă uriașă la TV, făcută de ministrul Mediului: „20 de secunde a avut la dispoziție. A spus tot!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x