Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Așa ceva n-ai mai văzut! Cel mai tare meci de volei, la Neatza cu Răzvan și Dani!

 

Dani Oțil, Amalia Ștefania, Ramona Olaru și Florin Ristei au jucat, costumați, un meci de volei în platoul Neatza cu Răzvan și Dani.

Momente amuzante pe platoul de la Neatza! Jocul de volei a creat agitație și râsete. Cei patru jucători s-au împărțit în două echipe, Dani și Amalia au format o echipă și Ramona cu Florin o altă echipă.

Îmbrăcați în costume hilare au încercat să joace un meci autentic de volei. 

Se pare că terenul a fost de partea echipei formată din Ramona și Florin pentru că ei au câștigat, însă nici echipa formată din Dani și Amalia nu s-a descurcat rău. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI