Antena Căutare

Sexy Ramona, dezvăluiri fierbinți despre foștii iubiți! „Ne pupam la vie și eu...”

Momentul dezvăluirilor la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ramona a mărturisit detalii „fierbinți” din copilăria sa!

Momentul dezvăluirilor la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ramona a mărturisit detalii „fierbinți” din copilăria sa!

Ramona, noua vecină de la Neatza, luată la întrebări de Răzvan și Dani. Vedeta a avut o copilărie extrem de frumoasă.

„Vă pup, dragilor! Nu mai știu nimic de nimeni, oare ce mai faceți...”, și-a salutat Ramona foștii iubiți, spre marea surpriză a tuturor! Iar șirul dezvăluirilor nu s-a oprit aici!

„Iubiții surorii mele au fost și ai mei. Ne pupam la vie ca să nu știe mama. Sunt foarte pupăcioasă!”, a mai dezvăluit Ramona!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe despre iubiții sexy asistentei Ramona!

Șoc pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul s-a apucat de un stil muzical complet diferit! Nu îl recunoști! (VIDEO)... Omar Arnaout, de nerecunoscut! Cum arată azi câștigătorul „Next Star” și ce super piesă a lansat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x