Antena Căutare

”Asta nu e plăcere nevinovată, e sărăcie!” Răzvan, amintiri din copilărie: ”Răcâiam cu dinții partea albă a cojii de portocală până era străvezie”

Răzvan si Dani vorbesc la Neatza despre ”plăcerile nevinovate” din copilărie. Și cum se cunosc de când erau în fașă si, mai mult decât atât, am împărțit și împărtășit orice, de la obiecte, până la idei și pedepse, dialogul celor doi se poartă în jurul nostalgiei, să zicem, dar mai degrabă al umorului. ”Răcâiam cu dinții partea albă a cojii de portocală până era străvezie”, a spus Răzvan.

Răzvan si Dani vorbesc la Neatza despre ”plăcerile nevinovate” din copilărie. Și cum se cunosc de când erau în fașă si, mai mult decât atât, am împărțit și împărtășit orice, de la obiecte, până la idei și pedepse, dialogul celor doi se poartă în jurul nostalgiei, să zicem, dar mai degrabă al umorului. ”Răcâiam cu dinții partea albă a cojii de portocală până era străvezie”, a spus Răzvan.

Cum e să fii femeie în Armata Română. Cătălina: ”Sunt mândră. Am cărat același echipament și armament, cot la cot cu col... ”Du-te-mă” s-a auzit, ÎN PREMIERĂ la "Neatza"! Delia, cu un look nou-nouț, cucerește toate topurile muzicale c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x