Antena Căutare

Atențieeee maaare! Ce poartă Flavia pe sub rochie în noaptea de Anul nou! Blonda a dezvăluit cel mai mare SECRET al său!

Tradiţia spune că dacă în noaptea dintre ani porţi o piesă vestimentară nouă, vei avea bani să-ţi cumperi haine noi tot anul

Tradiţia spune că dacă în noaptea dintre ani porţi o piesă vestimentară nouă, vei avea bani să-ţi cumperi haine noi tot anul.

Flavia, o domnișoară care ține cont de toate sfaturile străvechi, nu face rabat de la niciun efort pentru a avea un an nou perfect din toate punctele de vedere. Aaș că, vecina de la „Neatza” se echipează corespunzător în fiecare seară de 31 decembrie. Mai exact își pune lenjerie intimă de culoare roșie și în această lenjerie își așază cu grijă câteva bancnote. Potrivit propriilor mărturisiri, Flavia poartă în noaptea de revelion „euro la chiloței”

Dorian Popa s-a întrecut cu Dani, la concursul "5 secunde" de la Neatza! Cine a ieşit învingător?!... Probleme în relația de cuplu cu o zi înainte de Revelion. Horoscopul zilei de 30 decembrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x