Antena Căutare

Aur și argint pentru echipa de canotaj a României. Gianina Beleagă: ”Fericire este atunci când știi că o să câștigi și vezi cum antrenorii plâng”

Echipa de canotaj a României a urcat pe podium la Campionatele Mondiale. ”Cel mai pur sentiment de fericire este atunci când știi că o să câștigi și vezi cum antrenorii plâng”, a spus campioana Gianina Beleagă.

Echipajul feminin de dublu vâsle categorie uşoară al României, format din Ionela-Livia Cozmiuc şi Gianina-Elena Beleagă, a obţinut medalia de aur, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori, de la Plovdiv.

Cozmiuc şi Beleagă au încheiat cursa cu timpul 6:50.71. Pe poziţia a doua s-a clasat un echipaj american, iar pe trei a terminat un echipaj olandez.

Cele două românce şi-au păstrat titlul mondial cucerit anul trecut la Sarasota-Bradenton, SUA.

Aceasta este a doua medalie pentru România la Plovdiv, după argintul obţinut de Marius-Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă la dublu rame masculin.

”Cel mai pur sentiment de fericire este atunci când știi că o să câștigi și vezi cum antrenorii plâng”, a spus campioana Gianina Beleagă.

Se anunță schimbări în echipa de la Neatza. Răzvan și Dani își caută colegă... Răzvan și Dani, înainte de "celebritate": ”Mergeam la pescuit și aruncam și cârligul gol”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x