Aur și argint pentru echipa de canotaj a României. Gianina Beleagă: ”Fericire este atunci când știi că o să câștigi și vezi cum antrenorii plâng”

Echipa de canotaj a României a urcat pe podium la Campionatele Mondiale. ”Cel mai pur sentiment de fericire este atunci când știi că o să câștigi și vezi cum antrenorii plâng”, a spus campioana Gianina Beleagă.

Echipajul feminin de dublu vâsle categorie uşoară al României, format din Ionela-Livia Cozmiuc şi Gianina-Elena Beleagă, a obţinut medalia de aur, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori, de la Plovdiv.

Cozmiuc şi Beleagă au încheiat cursa cu timpul 6:50.71. Pe poziţia a doua s-a clasat un echipaj american, iar pe trei a terminat un echipaj olandez.

Cele două românce şi-au păstrat titlul mondial cucerit anul trecut la Sarasota-Bradenton, SUA.

Aceasta este a doua medalie pentru România la Plovdiv, după argintul obţinut de Marius-Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă la dublu rame masculin.

”Cel mai pur sentiment de fericire este atunci când știi că o să câștigi și vezi cum antrenorii plâng”, a spus campioana Gianina Beleagă.

Ultimele știri