Antena Căutare

Asia Express, un periplu de regăsire personală, continuă! Daniela Crudu: „Suntem pe altă planetă aici. Zici că suntem pe Marte"

Se simte cum Asia Express se apropie. Adică difuzarea imaginilor cu aventura din Asia, din primăvara anului 2018, căci vedetele deja au intrat în competiție și au parte la această oră de multe provocări. Doar că pe un alt continent.

Se simte cum Asia Express se apropie. Adică difuzarea imaginilor cu aventura din Asia, din primăvara anului 2018, este aproape, căci vedetele deja au intrat în competiție și au parte la această oră de multe provocări. Doar că pe un alt continent.

Vedetele sunt plecate „într-un fel de experiment, dacă nu, puteți să îi spuneți format de televiziune, dacă nu, într-un periplu de regăsire personală”, amintit Dani în dimineața aceasta la Neatza. În fiecare zi, ne prezintă câte un moment inedit al show-ului. De data aceasta, Daniela Crudu și Vica Blochina sunt în atenția noastră.

Suspans, adrenalină, situații limită și emoție imposibil de găsit până acum, la televizor! Șapte cupluri de vedete îşi vor testa limitele în Asia Express, cel mai dur reality show făcut până acum în România, un show pe bune, cu aventură pură, 100%. Un show pentru care vedetele s-au pregătit, nu glumă!

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine thailandeză "Aripioare Thai"... Chef Florin Dumitrescu: "Când trec pe lângă oameni pe care îi admir, îmi stă pe vârful limbii să le cer să fac o po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x