Antena Căutare

Awww! HITUL anului! Oficial, s-a lansat noul single al Lidiei Buble: "Multumesc lui Răzvan pentru toată implicarea"

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Lidia Buble a lansat clipul melodiei "Sub apă". Piesa precede albumul pe care Lidia Buble il va lansa, in toamna acestui an, mult asteptat si dorit de artista. 

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Lidia Buble a lansat clipul melodiei "Sub apă". Piesa precede albumul pe care Lidia Buble il va lansa, in toamna acestui an, mult asteptat si dorit de artista.

Piesa a fost compusa si produsa de Epiq Records, echipa alaturi de care Lidia a lucrat si pentru hit-urile "Camasa" si "Sarut mana, mama". Versurile piesei vorbesc despre o ceartă între doi îndrăgostiți, un adevarat razboi dus intr-o relatie de iubire, asa ca multi dintre admiratorii cantaretei se vor regasi in emotionanta poveste.

Cu emoție, dar și cu o sclipire în ochi, interviul cu Lidia s-a încheiat cu mulțumiri: "Multumim domnului Răzvan Simion pentru toată implicarea", a mărturisit artista, cu privirea către matinalul noastru.

Găsești piesa AICI, dar te invităm să arunci un ochi și pe interpretarea Lidiei de la "Neatza".

Dacă iubești, n-ai cum să nu plângi! Lidia Buble, baladă de dragoste insipirată din viața sa: "Sub apă", ÎN P... Facebook, tărâmul "inteligenței" infinite! Mesajele zilei te vor face să râzi copios: "Nu mor cai când vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x