Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Băieții de la Noaptea Târziu, cea mai tare parodie lansată în perioada de carantină. Iubitul Ramonei Olaru: "Și-a pus și ea silicoane și buze" | Video viral

Piesa Pandemia cu Maria a fost lansată oficial pe 10 mai, în perioada de carantină și a strâns deja peste 120 de mii de vizualizări pe Youtube.

Trupa Noaptea Târziu a strâns milioane de viziualizări cu parodii de succes. Zilele trecute băieții au lansat o parodie nouă "Rapperu' Ilie - PANDEMIA CU MARIA" care este un cover amuzant.

Noua parodie a celor trei băieți care au cucerit online-ul a strâns deja peste 120 de mii de vizualizări pe Youtube.

Cuza, Emi și Cucu sunt cei trei băieți din trupa Noaptra Târziu, care au cucerit publicul prin parodii muzicale savuroase.

Băieţii de la "Noaptea Târziu" şi-au mutat studio-ul acasă! Cuza vorbeşte despre cea mai scurtă despărţire din istoria showbizului!

Trupa are canalul propriu de youtube încă din 2014, iar cea mai populară parodie muzicală a adunat în prezent peste 40 de milioane de vizualizări, piesă pe care au scris-o în 15 minute!

Cum a început povestea băieților de la „Noaptea Târziu”?

„Eram studenţi, n-aveam ce face şi, clar, am vorbit despre ce ne afecta pe noi în momentul acela. Ne afecta sesiunea. Şi care să fie cel mai la îndemână subiect? Fix ăsta. După prima oră aveam, nu mai știu, șapte like-uri și șapte dislike-uri şi ne gândeam cum să oprim totul, să încheiem totul și să nu mai facem nimic.

Dimineaţa, la opt şi ceva mă sună un prieten că "Băi, vedeţi că sunteţi la Radio ZU" și i-am spus "Băi, lasă-mă cu gluma asta", m-am pus înapoi la somn, iar apoi m-am trezit cu Mihai Morar şi cu Buzdugan care vorbeau despre noi că ce tari suntem”, au povestit băieții de la Noaptea Târziu.

Video