Antena Căutare

Are doar 11 ani și îți dă un motiv să fii mândru că ești român! Balerina Martha Savin, spectacol la Neatza, după o performanță uriașă în SUA – Video

Balerina Martha Savin, în vârstă de 11 ani, a dansat, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce s-a remarcat în Statele Unite ale Americii.

Balerina Martha Savin, în vârstă de 11 ani, a dansat, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce s-a remarcat în Statele Unite ale Americii.

Martha Savin s-a clasat prima din cei 103 finaliști de la categoria pre-competitive, la concursul „Youth American Grand Prix”.

„Nu mă așteptam să câștig. Erau fete foarte talentate”, a spus balerina Martha Savin.

Dani Oțil i-a spus micuței balerine că i-ar plăcea să aibă o fiică la fel ca ea, pentru că la întrebarea „ce avem de mâncare” i-ar putea răspunde „Nimic, ești balerină”.

De asemenea, Dani Oțil i-a spus Marthei Savin că dacă ar fi fost fiica lui, ar fi participat la competiții cu ținute diferite. Matinalul a acoperit-o pe copilă cu o eșarfă, dar și cu o pernă, spre amuzamentul micuței balerine.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani".

Impresionant! Simona Halep jonglează cu mingea ca un fotbalist profesionist – Video... Răzvan Simion, amintiri amuzante de la Reșița: Dani s-a spălat cu genunchii la gură toată viața lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x