Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Bancul zilei! Ce a răspuns un bărbat de la sat, atunci când cineva l-a întrebat de Cupidon: „M-aș duce la Poliție”

Un moment cu adevărat savuros din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a fost atunci când am descoperit bancul zilei și am râs cu lacrimi!

Înainte de-a descoperi o glumă cu adevărat savuroasă, simpaticul Cătălin Oprișan ne-a arătat un clip video viral în care un reporter întreabă un bărbat dintr-un sat din România dacă l-a lovit vreodată Cupidon!

MOMENTE AMUZANTE LA EMISIUNEA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Vizibil uimit, omul începe să explice că nu a avut treabă cu cel menționat și că, cel mai probabil, dacă l-ar fi lovit Cupidon, reacția lui ar fi fost una pe măsură:

citește și: Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO

Bancul zilei! Ce a răspuns un bărbat de la sat, atunci când cineva l-a întrebat de Cupidon: „M-aș duce la Poliție”

Momente amuzante la emisunea Neatza cu Răzvan și Dani

„Cine să mă lovească pe mine, Cupidon? Nu, tată. Nu știu ce aș face dacă ar face asta. Cred că m-aș lua de el și m-aș duce la Poliție”, a dezvăluit extrem de sincer bărbatul, care nu mai auzise de Cupidon în viața lui!

citește și: Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, în chiloți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Să fim alături de ministrul Sportului” - VIDEO

Apoi am aflat și care este cel mai amuzant banc făcut pe seama celor de la CFR! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să râzi cu lacrimi!